torsdag 31 mars 2011

Combinations!


Såhär blev ramarna! Tycker det blev jättebra och färgkombinationen är riktigt fin ihop. Inuti ramarna är papper från Day.


Det får bli ett kort inlägg idag! Har åkt på en inflammation i armbågen så det går knappt att skriva och det gör riktigt ont. Ska kolla in sista avsnittet av Styleisterna nu!

Ha en fin Torsdag!

tisdag 29 mars 2011

Tisdagstema - Min blogghörna!


Fabrikens tidsagstema denna vecka är min blogghörna! Well nu är det så att jag bloggar lite varstans här hemma :) Men mest sitter jag i soffan, gärna med fötterna på bordet och laptopen på magen! Har ju ett litet "kontorsrum" men där råder total kaos just nu så det får visas en annan dag.




Vad skönt det är när det är så ljust långt framåt kvällarna nu, och bättre blir det :) Får visa den ommålade stolen imorgon!

Ha en skön kväll nu!

Kramis

måndag 28 mars 2011

Bild: Grey Fairy Tale Lost In Versailles

Vilken lååång dag! Ligger i sängen och bloggar lite innan jag somnar, Gäsp! Ska upp klockan 06.00 imorgon för att besikta bilen, kul eller! Idag hann jag måla klart stolen i den mörkgråa nyansen och jag är supernöjd, hann även med att slänga in sofföverdragen i tvätten, allt syns ju nu när solen kommer fram :)

Ses imorgon!

Tävlingsdax igen!




Nu är det dags för ännu en riktigt fin tävling! Denna gång handlar det om ett par grymt snygga Prime Boots Mid -16 Zip Old crazy Antracite hos underbara bloggen Biskopsgården med otroligt fina webbshopen med samma namn Biskopsgårdens webbshop.

Dessa boots är ju bara sååå snygga och speciellt i den gråa färgen!

Missa inte detta!!

söndag 27 mars 2011

Painting The Past- Söndagsbild v.12


Denna veckas söndagsbilder för Fabriken får bli lite från gårdagens lilla projekt! På Alvhem hade dem fått in så härliga färgkulörer från ett Holländskt märke Painting The Past. Så otroligt många vackra kulörer att det blev himla svårt att välja emellan. Jag köpte två provburkar i Persian grey och Mouse som jag har målat både ramar och en stol med! Är riktigt sugen på att måla en fondis med en av dessa underbara färger, svårt att välja vilken bara :)






Vilken Söndag! Snö! Usch det blev så kallt helt plötsligt och sen kom snön igen :( Var faktiskt och skulle handla lite penséer men snön kom så fort så jag får väl vänta någon vecka!

Ska strax sjunka ner i soffan och äta massa tacos :)

Ha en jättego Söndag!

Tävling!!!

Wohoo nu är det dags för ännu en grym tävling hos härliga bloggen Mitt Vita Hus med fina Mia!! Denna gång är det en Tolix Taburet i snygga färgen Brut Verni Mat! Denna pall är såå snygg och har stått på önskelistan ett bra tag :)

Bakom tävlingen står fina webbshopen Blacknwhite med massor av snygga inredningsprodukter. För att vara med och tävla surfar du bara in nedan!



lördag 26 mars 2011

Lördag!



Bilder: Hemnet

Soliga härliga Lördag! Har farit runt och letat efter en snygg och praktisk dörrmatta i jute! Hittade en på Alvhem från Day men när jag väl kom hem passade den inte riktigt i måtten :( Så den får åka tillbaka, såg dock en annan på nätet från Dixie som jag får spana in imorgon istället.

Ikväll blir det kalas hos en vän, får hoppas att sambons lilla magvirus som inträffade inatt inte smittar vidare :/

Ha en hääärlig Lördag!

Ses imorgon, Stor Kram

fredag 25 mars 2011

Beige Friday!

beige passion
Fredag igen!! :) Det har varit sååå mycket denna vecka att jag knappt hunnit göra något som jag hade tänkt! Så det ska bli extra skönt att sjunka ner i soffan och bara mysa.

Hann iallafall förbi min favorit blomsteraffär och fick med mig lite fina snittblommor samt en vacker blomma i en gammal lerkruka, får visa imorgon!

Ovan collage gjorde jag för lite inspiration av beige!

Ha nu en härlig Fredag!

Kram

onsdag 23 mars 2011

Härliga Onsdag!

På soffbordet ligger en rulle från Day som jag köpte på Vindåkra gård, hade tänkt att rama in den i en stor ram men tror att det får bli massa små ramar istället! På brickan står dem fiiiina lyktorna från Nikki Jones finns att köpa hos Stil Inredning & Design, lovely doftljus från Himla köpt hos Julias Vita Drömmar. Krukan i blå/lila hittade jag i Butiken Höganääs.
Härliga Onsdag! Har precis varit ute på lunch, skulle ätit indiskt men tyvärr var det stängt så det fick bli en västerbottenpaj som inte bestod av västerbottenost utan hushållsost så den står upp i halsen nu :/
Idag blir det hem och städa, sen ut och gå med en kompis och henns lilla skruttis hundvalp!
Hoppas ni får en härlig Onsdag!
På återseende.

tisdag 22 mars 2011

Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle våren annars tveka...


Fabrikens tisdagstema handlar idag om konst! Konst kan ju vara så otroligt mycket och för mig kan jag finna konsten lite varstans som i föremål eller i en tavla eller ett foto, en plats och mycket mer!

I helgen besökte vi Helt otroligt fina Magasin 36. Det är konst för mig! Underbara platser som är så vackra och ger massor av inspiration! Har fotat en hel del där inne men det är svårt att fånga den speciella känslan där. Jag besökte Magasin 36 för första gången i somras och det är redan en favorit! Gillar konceptet med att blanda antika föremål med nya, det blir mer intressant så. Ungefär som jag försöker ha hemma med, en salig blandning ;)

Hoppas ni gillar bilderna!











Jag hittade en jättefin krok och några doftljus, hade dock kunnat tänka mig MYCKET mer!

Helgen i Malmö var så mysig och gick alldeles för snabbt! Hann med lite av det jag tänkt iallafall. Får visa lite inköp sen. Dock glömde jag påsen med det jag handlade på Magasin 36 i butiken bredvid :( Dock kunde hon skicka hem det så det var ju en himla tur!

Ha en jättemysig Tisdag!!

Kramar

söndag 20 mars 2011

Söndagsbilden v.11






Då var de dags för söndagsbilden v. 11 till Fabriken. Idag får det bli lite bilder på skåpet! Måste berätta hur helgen har varit när jag kommer hem!

Hoppas ni har haft en mysig helg än så länge!